De Atkinson-cyclus in hybrides begrijpen: efficiëntie en prestaties maximaliseren - TechieScience (2024)

Inzicht in de Atkinson-cyclus in hybriden

De Atkinson-cyclus is dat wel een thermodynamische cyclus gebruikt in hybride voertuigen om de brandstofefficiëntie te verbeteren. Het is vernoemd naar James Atkinson, die als eerste patent kreeg het ontwerp in 1882. In tegenstelling tot de traditionele Otto-cyclus, die wordt gebruikt in meest verbrandingsmotors, de Atkinson-cyclus een langere expansieslag en een kortere compressieslag. Dit maakt het mogelijk efficiëntere verbranding en beter gebruik van brandstof. De Atkinson-cyclus is vooral nuttig bij hybride voertuigen, waar de elektromotor dit kan compenseren de verminderde vermogensafgifte van de motor tijdens de compressieslag. Door begrip de Atkinson-cycluskunnen we begrijpen hoe hybride voertuigen presteren hun indrukwekkend brandstofverbruik.

Key Takeaways

Atkinsoncyclus in hybriden
1Verbetert de brandstofefficiëntie
2Langere expansieslag en kortere compressieslag
3Efficiëntere verbranding
4De elektromotor compenseert het verminderde vermogen
5Maakt een indrukwekkend brandstofverbruik mogelijk

De Atkinson-cyclus: een gedetailleerd overzicht

Geschiedenis en ontwikkeling van de Atkinson-cyclus

De Atkinson-cyclus is een type motorcyclus dat voor het eerst werd ontwikkeld door James Atkinson in de late 19e eeuw. Atkinson was dat wel een Engelse ingenieur die wilde verbeteren de efficiëntie of verbrandingsmotors. Hij realiseerde zich dat door het veranderen van de klep timing, hij zou een efficiëntere verbranding proces.

De traditionele viertaktmotorcyclus bestaat uit vier fasen: inlaat, compressie, verbranding en uitlaat. In een standaardmotor, de inname en uitlaatkleppen open en dicht bij vaste tijden, bepaald door de nokkenas. In de Atkinson-cyclus is echter de klep timing wordt aangepast om een langere expansieslag en een kortere compressieslag.

Door te houden de inname klep langer open staat, de Atkinson-cyclus maakt dit mogelijk meer lucht-brandstofmengsel om de verbrandingskamer binnen te gaan. Dit resulteert in een hogere expansieverhouding, wat de motorefficiëntie verbetert. De afweging is een lagere compressieverhouding, waardoor het vermogen wordt verminderd. Dit wordt echter gecompenseerd door de verhoogde efficiëntie van het verbrandingsproces.

Technische aspecten van de Atkinson-cyclus

Begrijpen de technische aspecten van de Atkinson-cyclus, laten we het vergelijken met de traditionele Ottocyclus, die wordt gebruikt in meest verbrandingsmotors. In de Otto-cyclus de inname klep opent aan het begin van de inname slag en sluit om Eind van de compressieslag. Dit maakt het mogelijk maximaal lucht-brandstofmengsel om de verbrandingskamer binnen te gaan en resulteert in een hoge compressieverhouding.

Daarentegen breidt de Atkinson-cyclus zich uit de inname slag door te houden de inname klep open tijdens het vroege deel van de compressieslag. Dit vermindert de effectieve compressieverhouding, omdat een deel van het lucht-brandstofmengsel teruggeduwd wordt de inname verdeelstuk. Echter, de langere expansieslag compenseert dit door meer energie uit het verbrandingsproces te halen.

De Atkinson-cyclus kan worden gevisualiseerd met behulp van een druk-volumediagram. in dit diagram, het gebied omsloten door de cyclus vertegenwoordigt het werk gedaan door de motor. Vergeleken met de Otto-cyclus heeft de Atkinson-cyclus dit wel gedaan een groter uitbreidingsgebied, wijzend op een hogere efficiëntie.

De Atkinson-cyclus in actie: een geanimeerde uitleg

Laten we, om beter te begrijpen hoe de Atkinson-cyclus werkt, het volgende nemen een kijkje at een geanimeerde uitleg. Stel je een hybride voertuig voor met een Atkinson-cyclusmotor. Terwijl het voertuig accelereert, wordt de motor ingeschakeld om voor extra vermogen te zorgen.

  1. Gedurende de inname beroerte, de inname De klep gaat open en de zuiger beweegt naar beneden, waardoor een lucht-brandstofmengsel wordt aangezogen de inname verdeelstuk.
  2. Terwijl de zuiger reikt de onderkant van de beroerte, de inname klep blijft open, waardoor meer lucht-brandstofmengsel om de verbrandingskamer binnen te gaan.
  3. de zuiger beweegt vervolgens omhoog tijdens de compressieslag, waardoor het lucht-brandstofmengsel wordt gecomprimeerd.
  4. Net voor het bereiken de top van de beroerte, de inname klep sluit, vastlopen het samengeperste mengsel in de verbrandingskamer.
  5. De bougie ontsteekt het mengsel, waardoor verbranding ontstaat en de zuiger naar beneden wordt gedrukt de kracht beroerte.
  6. Terwijl de zuiger reikt de onderkant van de slag gaat de uitlaatklep open, waardoor de verbrande gassen tijdens het verlaten van de verbrandingskamer de uitlaatslag.
  7. De cyclus herhaalt zich terwijl de zuiger weer omhoog beweegt de volgende inlaatslag.

Door het klep timing, behaalt de Atkinson Cycle-motor een langere expansieslag, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie en een lager brandstofverbruik. Dit maakt het een ideale keuze voor hybride voertuigen, waar het maximaliseren van de brandstofefficiëntie belangrijk is een prioriteit.

De rol van de Atkinson-cyclus in hybride voertuigen

Waarom hybrides Atkinson Cycle-motoren gebruiken

De Atkinson-cyclus is een type motorcyclus dat veel wordt gebruikt in hybride voertuigen. Het is specifiek ontworpen om de motorefficiëntie en het brandstofverbruik te verbeteren sleutelfactoren bij hybride technologie van de aandrijflijn. Door te begrijpen waarom hybrides Atkinson Cycle-motoren gebruiken, kunnen we daar inzicht in krijgen de voordelen en nadelen van dit motorontwerp.

Een van de de belangrijkste redenen waarom hybriden Atkinson Cycle-motoren gebruiken, is het optimaliseren van het verbrandingsproces. In een traditionele verbrandingsmotor, de viertakt Otto Cycle wordt veel gebruikt. De Atkinson-cyclus wijzigt echter de klep timing en compressieverhouding om a te bereiken efficiëntere verbranding proces.

Zie ook Symptomen van het uitrekken van de aandrijfketting van de transmissie: veelvoorkomende tekenen waar u op moet letten

Om dit beter te begrijpen, vergelijken we de Otto-cyclus met de Atkinson-cyclus. In de Otto-cyclus de inname klep opent en sluit bij dezelfde tijd als de uitlaatklep, rekening houdend met maximale luchtinlaat. Dit resulteert in a hogere compressieverhouding, wat leidt tot meer vermogen. Aan de andere kant blijft de Atkinson-cyclus bestaan de inname klep langer open staat, waardoor een kleiner bedrag hoeveelheid lucht die in de cilinder wordt gezogen. Dit vermindert de compressieverhouding, maar verbetert de thermische efficiëntie van de motor.

De Atkinson Cycle-motor presteert hoger thermisch rendement door het vermogen in te ruilen voor een lager brandstofverbruik. Dit maakt het een ideale keuze voor hybride voertuigen, waar de focus gaat over het maximaliseren van de brandstofefficiëntie in plaats van brute kracht. Door gebruik te maken van de Atkinson-cyclus kunnen hybride voertuigen een beter kilometerrendement behalen en de uitstoot verminderen, waardoor ze milieuvriendelijker worden.

De functie van de Atkinson-cyclus in hybride motoren

De Atkinson-cyclus speelt daarin een cruciale rol de operatie of hybride motoren. Het is verantwoordelijk voor het optimaliseren en verbeteren van het verbrandingsproces algehele motorefficiëntie. Laten we nemen onder de loep at de functie van de Atkinson-cyclus in hybride motoren.

De Atkinson Cycle-motor werkt in vier slagen: inlaat, compressie, vermogen en uitlaat. Tijdens de inname beroerte, de inname klep blijft langer open dan de traditionele Ottocyclus. Dit zorgt voor een kleiner bedrag hoeveelheid lucht die in de cilinder wordt gezogen.

Tijdens de compressieslag comprimeert de zuiger het lucht-brandstofmengsel. De langere inlaatslag in een lagere compressieverhouding, wat vermindert de kracht uitgang. Het verhoogt echter ook de thermische efficiëntie van de motor doordat er rekening mee wordt gehouden meer uitbreiding gedurende de kracht beroerte.

Gedurende de kracht beroerte, de bougie ontsteekt het perslucht-brandstofmengsel, veroorzaken een snelle expansie van gassen. Deze uitbreiding creëert de kracht nodig om het voertuig te besturen. De langere expansieslag compenseert de verminderde compressieverhouding, met als resultaat verbeterde thermische efficiëntie.

Eindelijk, tijdens de uitlaatslag, de uitlaatklep gaat open en laat toe de verbrandingsgassen uit de cilinder te worden gestoten. Dit is voltooid één cyclus van de Atkinson-cyclusmotor.

Door het klep timing en compressieverhouding bereikt de Atkinson Cycle-motor een efficiëntere verbranding proces. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik en lagere emissies, waardoor het een ideale keuze is voor hybride voertuigen.

Casestudy: de Honda-hybride en zijn Atkinson-cyclusmotor

Illustreren de praktische toepassing van de Atkinson-cyclus in hybride voertuigen, laten we nemen een kijkje at de Honda-hybride en zijn Atkinson-cyclusmotor.

Honda is geweest de voorhoede van hybride voertuigtechnologie, en hun hybride modellen zijn vaak voorzien van Atkinson-cyclusmotoren. Een voorbeeld hiervan: is de Honda Accord Hybrid, die gebruik maakt van een 2.0-liter Atkinson-cyclusmotor.

De Atkinson Cycle-motor in de Honda Accord Hybrid is ontworpen om te werken in combinatie met een elektromotor. De motor levert kracht tijdens situaties met veel vraag, terwijl de elektromotor daarbij assisteert situaties met weinig vraag. Deze combinatie maakt optimale vermogensafgifte en brandstofefficiëntie.

De Atkinson Cycle-motor in de Honda Accord Hybrid presteert indrukwekkend brandstofverbruik door de thermische efficiëntie van de motor te maximaliseren. De langere inlaatslag en verminderde compressieverhouding resulteren in een verbeterde efficiëntie, waardoor het voertuig kan reizen langere afstanden on minder brandstof.

Naast een lager brandstofverbruik draagt ​​de Atkinson Cycle-motor in de Honda Accord Hybrid ook bij aan een lagere uitstoot. Door het verbrandingsproces te optimaliseren, produceert de motor minder schadelijke verontreinigende stoffen, waardoor het milieuvriendelijker wordt.

Over het geheel genomen dient de Honda Accord Hybrid als een prima voorbeeld van hoe de Atkinson Cycle-motor kan verbeteren prestaties van hybride voertuigen en efficiëntie. Door te benutten deze motorcyclusHonda is erin geslaagd een hybride voertuig te creëren dat biedt een balans of vermogen en brandstofbesparing.

De efficiëntie van de Atkinson-cyclus

De Atkinson-cyclus is een type motorcyclus dat vaak wordt gebruikt in hybride voertuigen om de motorefficiëntie en het brandstofverbruik te verbeteren. Deze cyclus is vernoemd naar zijn uitvinder, James Atkinson, die het ontwikkelde de late 19e eeuw. De Atkinson-cyclus verschilt van de meer traditionele Otto Cycle in termen van zijn klep timing en compressieverhouding, wat dit mogelijk maakt grotere efficiëntie bij het verbrandingsproces.

Waarom de Atkinson-cyclus efficiënter is

De Atkinson-cyclus is efficiënter dan de Otto-cyclus vanwege zijn unieke karakter klep timing. In de Atkinson-cyclus de inname ventiel blijft langer open dan bij de Otto Cycle. Dit maakt het mogelijk een groter bedrag van het lucht-brandstofmengsel de verbrandingskamer binnendringt, wat resulteert in een completer verbrandingsproces. De langere expansieslag helpt ook om meer energie uit het verbrandingsproces te halen.

Zie ook Verstopping van de aanzuigbuis van de oliepomp: oorzaken, symptomen en oplossingen

Om beter te begrijpen de efficiëntie van de Atkinson-cyclus, laten we deze vergelijken met de Otto-cyclus een cijfervoorbeeld. Laten we aannemen dat dit het geval is een motor Met een compressieverhouding van 10:1 en een verplaatsing of 2 liters. In de Otto-cyclus de inname klep sluit aan het begin van de compressieslag, terwijl in de Atkinson-cyclus de inname klep blijft langere tijd open.

Bij de Otto Cycle wordt de compressieslag korter het volume van het lucht-brandstofmengsel naar 0.2 liters (2 liters gedeeld door de compressieverhouding van 10:1). Aan de andere kant, in de Atkinson-cyclus, de langere inlaatslag maakt een groter volume van een lucht-brandstofmengsel, laten we zeggen 0.3 liters, om de verbrandingskamer binnen te gaan. Dit grotere volume of resultaat van een lucht-brandstofmengsel een efficiëntere verbranding Werkwijze en a hoger vermogen.

De voordelen van een Atkinson Cycle-motor

Er zijn verschillende voordelen gebruiken een Atkinson-cyclusmotor bij hybride voertuigen. Ten eerste zorgt de Atkinson-cyclus voor een lager brandstofverbruik. Door het optimaliseren van de klep timing en compressieverhouding zorgt de Atkinson-cyclus ervoor dat er meer energie uit het verbrandingsproces wordt gehaald, wat resulteert in een betere brandstofefficiëntie.

Ten tweede is de Atkinson Cycle-motor zeer geschikt voor hybride technologie van de aandrijflijn. Bij hybride voertuigen wordt de motor vaak gebruikt in combinatie met een elektromotor om extra vermogen te leveren en te verbeteren de performance over het geheel. De efficiëntie van de Atkinson-cyclusmotor complementen de mogelijkheden van de elektromotor, met als resultaat een efficiëntere en krachtigere hybride aandrijflijn.

Tenslotte het Atkinson Cycle-motorontwerp is relatief eenvoudig en kosteneffectief. Het is niet vereist eventuele extra componenten or ingewikkelde systemen, waardoor het gemakkelijker te vervaardigen en te onderhouden is. Deze eenvoud draagt ​​ook aan bij de algehele betrouwbaarheid van de motor.

Vergelijking van de Atkinson-cyclus met andere motorcycli

Als je de Atkinson-cyclus vergelijkt met andere motorcycli, zoals de Otto Cycle en de dieselcyclus, is het belangrijk om te overwegen hun respectieve voordelen en nadelen. Hoewel de Atkinson-cyclus een lager brandstofverbruik en efficiëntie biedt, is deze daar misschien niet zo geschikt voor hoogwaardige toepassingen waar het vermogen is een prioriteit.

De Otto-cyclus, die vaak wordt gebruikt in benzinemotoren, Biedt hoger vermogen door zijn kortere expansieslag en hogere compressieverhouding. Dit maakt het meer geschikt voor toepassingen waar prestaties belangrijk zijn een sleutelfactor, zoals sportwagens.

Daarnaast is de dieselcyclus, die wordt gebruikt in diesel motoren, Biedt hogere koppelopbrengst en een betere brandstofefficiëntie vergeleken met de Atkinson-cyclus. Dit maakt het meer geschikt voor toepassingen waar trekvermogen en brandstofverbruik zijn belangrijk, zoals vrachtwagens en zware voertuigen.

De Atkinson-cyclus begrijpen: belangrijkste punten

Samenvatting van de Atkinson-cyclus en zijn rol in hybriden

De Atkinson-cyclus is dat wel een thermodynamische cyclus gebruikt in verbrandingsmotors, vooral bij hybride voertuigen. Het is vernoemd naar James Atkinson, die als eerste patent aanvroeg de cyclus in 1882. De Atkinson-cyclus verschilt van de meer gebruikelijke Otto-cyclus in termen van klep timing en compressieverhouding, resulterend in verbeterde motorefficiëntie en brandstofbesparing.

In een traditionele Otto-cyclus, de inname klep opent aan het begin van de inname slag en sluit om Eind van de compressieslag. Hierdoor kan de motor het opnemen een volledige lading van lucht-brandstofmengsel, maar het resulteert ook in a hogere compressieverhouding, wat kan leiden tot verhoogd brandstofverbruik.

Aan de andere kant gebruikt de Atkinson-cyclus a langere expansieslag door te houden de inname klep open tijdens een deel van de compressieslag. Dit vermindert de effectieve compressieverhouding, waardoor de motor eruit kan komen meer werk uit het verbrandingsproces. De langere expansieslag helpt ook de motorefficiëntie te verbeteren door er meer van te gebruiken de energie geproduceerd tijdens de verbranding.

Om beter te begrijpen het verschil tussen de Atkinson-cyclus en de Otto-cyclus, laten we eens kijken Een voorbeeld. Stel je voor dat we dat hebben gedaan twee motoren Met dezelfde verplaatsings- en bedrijfsomstandigheden, maar de ene volgt de Atkinson-cyclus, terwijl de andere de Otto-cyclus volgt.

In de Atkinson-cyclusmotor de inname De klep blijft tijdens de compressieslag langer open staan, waardoor er een lagere effectieve compressieverhouding. Hierdoor kan de motor eruit komen meer werk uit het verbrandingsproces, wat leidt tot een verbeterde efficiëntie. Aan de andere kant, de Otto Cycle-motor heeft een hogere effectieve compressieverhouding, wat kan resulteren in verhoogd brandstofverbruik.

De toekomst van de Atkinson-cyclus in hybride technologie

De Atkinson-cyclus is populair geworden in hybride voertuigen dankzij zijn vermogen om de motorefficiëntie en het brandstofverbruik te verbeteren. Hybride technologie van de aandrijflijn combines an verbrandingsmotor met een elektromotor om de prestaties te optimaliseren en de uitstoot te verminderen. De Atkinson Cycle-motor speelt daarin een cruciale rol deze opstelling.

Zie ook Thermodynamische analyse van motorlagers: verbetering van de prestaties en efficiëntie

In een hybride voertuig wordt de Atkinson Cycle-motor doorgaans gebruikt in combinatie met een elektromotor. De elektromotor zorgt voor extra vermogen tijdens het accelereren, terwijl de Atkinson Cycle-motor draait het meest efficiënte punt tijdens het varen of omstandigheden met lage belasting. Deze combinatie maakt betere algehele efficiëntie en brandstofbesparing.

Een van de de belangrijkste voordelen van de Atkinson-cyclus in hybride voertuigen is zijn vermogen bij opereren een hogere efficiëntie over een breder assortiment of motortoerental en ladingen. Deze flexibiliteit wordt bereikt door het optimaliseren klep timing en langere expansieslag van de Atkinson-cyclus. Als een resultaatkunnen hybride voertuigen uitgerust met Atkinson Cycle-motoren een lager brandstofverbruik bereiken dan traditionele voertuigen verbrandingsmotors.

Het is echter belangrijk op te merken dat de Atkinson-cyclus niet zonder gevolgen is zijn nadelen. De langere expansieslag kan leiden tot verminderde vermogensafgifte in vergelijking tot een gelijkwaardige Otto Cycle-motor. Deze wisselwerking tussen efficiëntie en kracht is een belangrijke overweging in hybride voertuigontwerp.

Veelgestelde Vragen / FAQ

1. Wat is de Atkinson-cyclusmotor?

De Atkinson-cyclusmotor is een soort verbrandingsmotor die vaak wordt gebruikt in hybride voertuigen. Het is ontworpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren door de klep timing en compressieverhouding.

2. Hoe werkt de Atkinson-cyclus?

De Atkinson-cyclusmotor werkt door te behouden de inname klep langer open dan de compressieslag. Dit maakt het mogelijk een kleinere effectieve compressieverhouding, waardoor pompverliezen worden verminderd en de brandstofefficiëntie wordt verbeterd.

3. Waarom is de Atkinson-cyclus efficiënter?

De Atkinson-cyclus is efficiënter omdat deze maximaliseert de expansieverhouding van het verbrandingsproces, waardoor er meer energie kan worden onttrokken de brandstof. Dit resulteert in een verbeterd brandstofverbruik en verminderde uitstoot.

4. Wat is het voordeel van een Atkinson-cyclusmotor?

Het belangrijkste voordeel of een Atkinson-cyclusmotor is de verbeterde brandstofefficiëntie. Door het optimaliseren van de klep timing en compressieverhouding kan worden bereikt hoger thermisch rendement in vergelijking tot traditionele motoren, wat leidt tot betere kilometers en verminderd brandstofverbruik.

5. Waarom gebruiken hybrides motoren met een Atkinson-cyclus?

Hybriden gebruiken Atkinson-cyclusmotoren omdat ze prioriteit geven aan brandstofefficiëntie boven vermogen. Dankzij de Atkinson-cyclus kan de motor efficiënter werken lagere belastingen, wat ideaal is voor hybride voertuigen die afhankelijk zijn van elektrische motoren voor extra vermogen.

6. Hoe werkt de hybride motor met de Atkinson-cyclus?

De Atkinson-cyclus hybride motor combines de Atkinson-cyclus motor met een elektromotor. De motor levert kracht tijdens situaties met hoge belasting, terwijl de elektromotor assisteert bij het accelereren en zelfstandig werkt lage snelheden, waardoor de brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd.

7. Waaruit bestaat de Atkinson-cyclus?

De Atkinson-cyclus bestaat uit: langere expansieslag en een kortere compressieslag vergeleken met een traditionele motor. Dit wordt bereikt door uitstel de afsluiting of de inname klep, waardoor efficiëntere verbranding en een verbeterd brandstofverbruik.

8. Hoe werkt de Atkinson-cyclusmotor in een hybride voertuig?

Bij een hybride auto is de Atkinson-cyclus motor werkt in combinatie met een elektromotor en een batterijpakket. De motor levert vermogen wanneer dat nodig is, terwijl de elektromotor assisteert tijdens het accelereren en energie regenereert tijdens het remmen, waardoor de algehele efficiëntie wordt verbeterd.

9. Wat is het verbrandingsproces in een Atkinson-cyclusmotor?

Het verbrandingsproces in een Atkinson-cyclusmotor is vergelijkbaar met die van een traditionele motor​ Het heeft betrekking op de inname of lucht en brandstofmengsel, compressie van het mengsel, ontsteking, uitzetting van de gassen en eindelijk de uitlaat of de bijproducten van de verbranding.

10. Wat zijn de voordelen van hybride voertuigen met Atkinson-cyclusmotoren?

Hybride voertuigen Met Atkinson-cyclusmotoren bieden verschillende voordelen, inclusief een lager brandstofverbruik, lagere emissies en een grotere algehele efficiëntie. Ze bieden ook een soepelere en stillere rijervaring, Dankzij de integratie of elektromotortechnologie.

Lees ook:

  • Elektrische motorconnectoren en bedrading
  • Oliedrukzender foutieve metingen
  • Duwstang
  • Motorolie voor gdi- en t gdi-motoren
  • Motor klopt bij accelereren
  • Motor kan defect raken
  • Waar is de 911-motor
  • Benchmarking van brandstofverbruik
  • Adaptieve ontstekingscontrole in benzinemotoren
  • De koppakking van de motor is bol

De Atkinson-cyclus in hybrides begrijpen: efficiëntie en prestaties maximaliseren - TechieScience (1)

TechieScience Kern MKB

Het TechieScience Core MKB-team is een groep ervaren vakexperts uit diverse wetenschappelijke en technische vakgebieden, waaronder natuurkunde, scheikunde, technologie, elektronica en elektrotechniek, auto-industrie en werktuigbouwkunde. Ons team werkt samen om hoogwaardige, goed onderbouwde artikelen te creëren over een breed scala aan wetenschappelijke en technologische onderwerpen voor de TechieScience.com-website.

Al onze senior MKB-bedrijven hebben meer dan 7 jaar ervaring op de betreffende gebieden. Ze zijn professionals uit de werkende industrie of verbonden aan verschillende universiteiten. Refereren Onze auteurs Pagina om meer te weten te komen over onze kern-KMO's.

techiescience.com

De Atkinson-cyclus in hybrides begrijpen: efficiëntie en prestaties maximaliseren - TechieScience (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5648

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.